Werder: mesebeli pénzek Kleinheislerért, aki „lesz olyan jó, mint Özil”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.04. 09:31
null
Kleinheisler László az Eb után visszatér a Werder Bremenhez (Fotó: AFP)
Fakó, azaz Horváth János, Kleinheisler László nevelőapja szerint fiának most maradnia kell a Werder Bremenben, de lát rá esélyt, hogy később nagy csapat szerződtesse.

 

KÉT AJÁNLAT JÖTT ÉRTE
A Nemzeti Sport Online német forrásból úgy értesült, a nyáron a Werder Bremen eddig két konkrét ajánlatot kapott Kleinheisler Lászlóért, az 1860 Münchentől és az olasz Bolognától. A brémai vezetők azonban, mint ezt a napokban jelezték is, ragaszkodnak hozzá, így egyelőre nem várható, hogy klubot vált.

„Lackó most jó helyen van Brémában – mondta Kleinheisler nevelőapja a Nemzeti Sportnak. – És ez még akkor is igaz, ha az előző szezonban nem kapott folyamatos játéklehetőséget. A brémai vezetők talán most fogják fel igazán, milyen jó üzletet kötöttek a szerződtetésével.”

„Vitték volna a fiamat Olaszországba, Törökországba, mesebeli pénzeket kínáltak érte, de ő most marad. Én is azt mondtam neki, hogy gyerek, itt az idő, hogy Brémában is megmutasd, különleges futballista vagy, és meg is mutatja majd, elhihetik nekem.”

„Azt mondom, jövő nyáron úgyis elviszi onnan egy nagy csapat, még azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer a Barcelonában futballozik Andrés Iniesta helyén. Nézze meg Mesut Özilt, aki a Real Madridban játszott korábban. Állítom, Lackó is lesz olyan játékos, mint ő…”

FAKÓ A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN ARRÓL IS BESZÉL, HOGY FIA SIKEREI NEM VÁLTOZTATTA MEG AZ ÉLETÉT – „MEG IS BOLONDULNA, HA NEM DOLGOZHATNA” –, VALAMINT ELMESÉLI AZT IS, MILYEN VOLT A NAGY TALÁLKOZÁS A HŐSÖK TERÉN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik