Stuttgart: Pavard tagadja, hogy megegyezett volna a Bayernnel

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 14:20
A francia válogatott jobbhátvédje, Benjamin Pavard a L'Equipe napilapnak adott interjújában elárulta, boldog a VfB Stuttgartnál, és nem egyezett meg a Bayern Münchennel.

A világbajnokságon nyújtott kiváló teljesítményét követően több topklub bejelentkezett a 22 éves játékosért, köztük a Premier League élcsapatai és a Bayern München, utóbbi érdeklődött legélénkebben, egyes német sajtóhírek szerint pedig Pavard már el is kötelezte magát a bajorokhoz.el is kötelezte magát a bajorokhoz.

Azonban legfrissebb interjújában a fiatal jobbhátvéd cáfolta, hogy aláírt volna Niko Kovac együtteséhez, és kifejezte maradási szándékát:

„Semmit nem írtam alá. Ezt csak ti mondjátok, újságírók (hogy megegyezett a Bayernnel – a szerk.). Stuttgartban vagyok, egy nagyon-nagyon jó német klubnál, amelynek fantasztikusak a szurkolói. Olyan itt, mint egy családban, és nekem erre van szükségem. Nagyon jól érzem itt magam."

A jelenleg a francia válogatottal a Nemzetek Ligájára készülő Pavard-nak 2021-ig érvényes a szerződése a VfB Stuttgarttal, ugyanakkor a kontraktusa alapján a következő nyáron 35 millióért távozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik