HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.16 10:33 Frissítve: 2018.05.16 11:04

RB Leipzig: nagy fordulat, távozik az edző, Lőw a helyén?

A német médiában egyre több orgánum cikkez arról, miszerint Ralph Hasenhüttl vezetőedző már a nyáron elhagyja a Bundesligában szereplő RB Leipziget.

HIRDETÉS
A német média szerint megszakadtak a tárgyalások Hasenhüttl és az RB Leipzig között (Fotó: AFP)

 

Az 50 éves szakembernek 2019 nyaráig van érvényes szerződése a lipcseiekkel, ám Ralph Hasenhüttl korábban állítólag kijelentette, ha nem hosszabbítják meg már most a megállapodását, akkor nem marad az RB Leipzignél.

A klub eleinte kérdés nélkül új megállapodást akart kínálni a szakembernek, ám a legfrissebb hírek szerint a tárgyalások kedden elakadtak a két fél között, nem találják a közös hangot, és szinte biztosan búcsúzik a tréner – a sportbuzzer.de úgy tudja, hogy a kedd esti megbeszélések olyannyira sikertelenül zárultak, hogy a Leipzig már fel sem kínálta új szerződés lehetőségét Hasenhüttlnek!

A német média szerint szerdán várható döntés és hivatalos bejelentés is az ügyben, ám már most egybehangzóan arról írnak, hogy a felek útjai heteken belül elválnak.

A portál a lehetséges utód kapcsán arról ír, elképzelhető, hogy a gárdát ketten irányítják majd közösen: Lőw Zsolt és Robert Klaus, aki jelenleg az U19-es csapatnál tevékenykedik.

Mint ismert, Lőwöt Thomas Tuchel, a PSG új vezetőedzője is szívesen látná segédjeként, ám a magyar szakember a Nemzeti Sport megkeresésére kedden annyit mondott, a következő napokban dönt a jövőjéről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS