HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.16 10:33 Frissítve: 2018.05.16 11:04

RB Leipzig: nagy fordulat, távozik az edző, Lőw a helyén?

A német médiában egyre több orgánum cikkez arról, miszerint Ralph Hasenhüttl vezetőedző már a nyáron elhagyja a Bundesligában szereplő RB Leipziget.

HIRDETÉS
A német média szerint megszakadtak a tárgyalások Hasenhüttl és az RB Leipzig között (Fotó: AFP)

 

Az 50 éves szakembernek 2019 nyaráig van érvényes szerződése a lipcseiekkel, ám Ralph Hasenhüttl korábban állítólag kijelentette, ha nem hosszabbítják meg már most a megállapodását, akkor nem marad az RB Leipzignél.

A klub eleinte kérdés nélkül új megállapodást akart kínálni a szakembernek, ám a legfrissebb hírek szerint a tárgyalások kedden elakadtak a két fél között, nem találják a közös hangot, és szinte biztosan búcsúzik a tréner – a sportbuzzer.de úgy tudja, hogy a kedd esti megbeszélések olyannyira sikertelenül zárultak, hogy a Leipzig már fel sem kínálta új szerződés lehetőségét Hasenhüttlnek!

A német média szerint szerdán várható döntés és hivatalos bejelentés is az ügyben, ám már most egybehangzóan arról írnak, hogy a felek útjai heteken belül elválnak.

A portál a lehetséges utód kapcsán arról ír, elképzelhető, hogy a gárdát ketten irányítják majd közösen: Lőw Zsolt és Robert Klaus, aki jelenleg az U19-es csapatnál tevékenykedik.

Mint ismert, Lőwöt Thomas Tuchel, a PSG új vezetőedzője is szívesen látná segédjeként, ám a magyar szakember a Nemzeti Sport megkeresésére kedden annyit mondott, a következő napokban dönt a jövőjéről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS