HIRDETÉS
HIRDETÉS
T. Á. 2018.05.15 09:17 Frissítve: 2018.05.15 09:37

PSG: A következő napokban döntök a jövőmről – Lőw Zsolt

Lőw Zsolt röviden reagált a Süddeutsche Zeitung hétfői cikkében megjelentekre, miszerint az időközben Párizsban vezetőedzővé kinevezett Thomas Tuchel továbbra sem tett le arról, hogy a magyar szakember a segítője legyen a Paris Saint-Germain edzői stábjában.

HIRDETÉS
Lőw Zsolt (Fotó: Nemzeti Sport)

 

„A következő napokban döntök a jövőmről – felelte sejtelmesen a Nemzeti Sport megkeresésére a 39 esztendős Lőw Zsolt. – Addig azonban szeretnék a világtól elvonultan gondolkodni, hamarosan tisztázódik a sorsom. Fontos elhatározás előtt állok.”

Christof Kneer újságíró úgy tudja, honfitársunk a franciaországi kalandon kívül több lehetőség közül válogathat. A Süddeutsche Zeitung információja szerint az RB Leipzig hamarosan hosszabbít Ralph Hasenhüttl vezetőedzővel – Ralf Rangnick sportigazgató már tárgyal az osztrák trénerrel –, akinek tervei között szerepel a közös munka folytatása a lipcsei klub segítőjével. Mi történik azonban, ha elválnak a Leipzig és a jelenlegi szakvezető útjai?

A Bild három forgatókönyvet vázolt. Az egyik, hogy Rangnick egy évre leül a kispadra, és 2019-től átadja a stafétát a Hoffenheimtől érkező Julian Nagelsmann-nak. A másik, hogy az eddigi másodedző, Lőw Zsolt kap lehetőséget, de az sincs kizárva, hogy Marco Rose, a Salzburg trénere lesz a befutó. Utóbbi esetben a magyar szakember előtt reális cél lehet korábbi munkaadója, a Salzburg vezetőedzői posztja – ha az Európa-ligában a legjobb négy közé kerülő osztrák bajnokcsapat is Lőw Zsolttal képzeli el a jövőt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS