RB Leipzig: hosszabbított a német válogatott játékos

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 10:57
Meghosszabbította 2024-ig válogatott labdarúgója, Lukas Klostermann szerződését az RB Leipzig.    

„Hat éve vagyok Lipcsében, emberileg és sportszakmailag is nagyon sokat fejlődtem itt, és sikeres utat jártam be a klubbal együtt. Biztos vagyok abban, hogy a csapatra további sikerek várnak, s ezeknek én is részese szeretnék lenni”– idézte az egyesület pénteki közleménye a 23 éves védőt, akinek eredetileg jövőre járt volna le a megállapodása.„Hat éve vagyok Lipcsében, emberileg és sportszakmailag is nagyon sokat fejlődtem itt, és sikeres utat jártam be a klubbal együtt. Biztos vagyok abban, hogy a csapatra további sikerek várnak, s ezeknek én is részese szeretnék lenni”– idézte az egyesület pénteki közleménye a 23 éves védőt, akinek eredetileg jövőre járt volna le a megállapodása.

Klostermann 2014 augusztusában, a VfL Bochumtól szerződött a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató klubhoz, s azóta már a német válogatottban is bemutatkozhatott (2019. március 20-án debütált).

Az RB Leipziggel előbb feljutott a Bundesliga élvonalába, majd tavaly döntőt játszhatott a Német Kupában, idén pedig bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik