RB Leipzig: Gulácsi Péternek Svájcból érkezhet riválisa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.01. 21:44
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig célkeresztjébe került a Young Boys 22 éves svájci kapusa, Yvon Mvogo – számolt be róla a sport.de.

Annak ellenére, hogy a magyar válogatott Gulácsi Péter fordulóról fordulóra megbízhatóan őrzi a lipcseiek kapuját, a német sajtóban egyre több kapust hoznak kapcsolatba a csapatával.Gulácsi Péter fordulóról fordulóra megbízhatóan őrzi a lipcseiek kapuját, a német sajtóban egyre több kapust hoznak kapcsolatba a csapatával.

Korábban két jelöltet, a háromszoros német válogatott Bernd Lenót, valamint a Kölnben védő, többszörös utánpótlás-válogatott Timo Hornt emlegették, legutóbb pedig a Manchester City kapujából kiszoruló Claudio Bravo nevét dobták be.

A sport.de szerint a legújabb jelölt a többszörös svájci utánpótlás válogatott kapus, Yvon Mvogo, akit a lipcsei klub megfigyelői már hosszabb ideje szemmel tartanak. Az oldal azt is megjegyzi, hogy a 22 éves kapusért egy másik német élvonalbeli együttes, a Freiburg is bejelentkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik