Nürnberg: Stieber érkezését bejelentette leendő csapata

Vágólapra másolva!
2016.01.17. 20:32
null
Stieber Zoltán a nürnbergi repülőtéren (Fotó: <a href="http://www.bild.de/sport/fussball/zoltan-stieber/hier-kommt-endlich-stieber-an-44188896.bild.html?utm_source=dlvr.it&amp;utm_medium=twitter" target="_blank">bild.de</a>/Bernd Müller)
A német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg labdarúgócsapata hivatalos Twitter-oldalán megerősítette: Stieber Zoltán átigazolásával minden rendben, a magyar válogatott támadó középpályás hamarosan aláírhat. A Nürnberg a hírek szerint egyelőre kölcsönbe szerzi meg a Hamburger SV-tól Stiebert, vélhetően kivásárlási opciója is lesz.

 

„Hamarosan lezáruló átigazolás: Stieber Zoltán még ma megérkezik Nürnbergbe. Átesik az orvosi vizsgálaton, majd ezt követően aláírja szerződését” – tudatta a Nürnberg.

Stieber tényleg megérkezett, a Bild szerint 17.57-kor landolt a gépe Nürnbergben. A német lap egy repülőtéri fotót is közölt a magyar szélsőről.

A Bundesliga 2.-ben korábban több csapatban is kiemelkedő teljesítményt nyújtó Stieber az ősszel kevés lehetőséget kapott az élvonalban, két bajnokin csupán öt percet tölthetett a pályán a HSV-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik