Schalke: „Draxler nem távozik” - hoppon marad az Arsenal?

Vágólapra másolva!
2014.01.30. 17:57
null
A sportigazgató szerint Draxler jól érzi magát a Schalkénál (Fotó: Reuters)
Horst Heldt, a Schalke labdarúgócsapatának sportigazgatója cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint az Arsenal képviselőivel tárgyalnának Julian Draxler eladásáról.

 

Szerdán több mértékadó brit médium is arról írt, hogy az Arsenal küldöttsége Németországba utazott, hogy Draxler megszerzéséről tárgyaljon. Csütörtök délután azonban Horst Heldt sajtótájékoztatót tartott, és lehűtötte a kedélyeket.

„Örülünk, hogy ilyen világklasszis játékost tudhatunk a sorainkban – kezdte a Schalke sportigazgatója. – Egészen biztos vagyok benne, hogy Draxler a szezon második felében is nálunk játszik majd, és valószínűleg utána is. Nem áll szándékunkban megválni Juliantól, és ő sem kérte tőlünk, hogy engedjük el.”

Az állítólagos Arsenal-küldöttségről Heldt csak a sajtóban hallott, olvasott, jómaga nem találkozott a londoni urakkal.

„Megnéztem, hogy vár-e rám valaki az irodámban, de senkit sem találtam ott. Természetesen más klubok is érdeklődnek iránta, és ha befut egy komoly ajánlat, akkor azt profi módon meg kell vizsgálnunk. Ez nemcsak Julian Draxlerre érvényes, hanem valamennyi játékosunkra.”

Az Arsenal középpályájáról Jack Wilshere és Aaron Ramsey is kidőlt, így érthető, hogy Arsene Wenger abban bízott (bízik), hogy sikerül erősíteniük a téli átigazolási szezonban. Az Arsenal menedzserének azonban a jelek szerint le kell mondania – az egyébként szintén sérülésből lábadozó – Draxlerről, akit nem is biztos, hogy meg tudtak volna szerezni az emlegetett 37 millió fontért. Ekkora kivásárlási ár szerepelt ugyanis a 20 éves játékos szerződésében.

„Az a megállapodás csak az előző évre vonatkozott, az átigazolási összeg mostantól a tárgyalások függvénye” – mondta ezzel kapcsolatban Heldt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik