Megérkezett az Arsenal küldöttsége Draxlerért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.29. 17:17
null
Draxler óriási tehetség – újabb német érkezhet az Arsenalba
A mértékadó The Guardian és a SkySports értesülései szerint az Arsenal képviselői Németországba utaztak, hogy megkezdjék az egyeztetést a Schalkéval Julian Draxler szerződtetéséről. A 20 éves német támadó kivásárlási ára 37 millió font (45 millió euró), a londoniak azonban ennél kevesebbért szeretnék megszerezni a világfutball egyik legtehetségesebb fiatal játékosát.

Dick Law, az Arsenal átigazolásokért felelős igazgatójának vezetésével az Arsenal megkezdte a tárgyalásokat a Schalkéval, hogy még a péntekről szombatra virradóra záruló téli átigazolási szezon vége előtt megegyezzenek Julian Draxler klubváltásáról. A londoniak eredetileg a nyáron szerették volna megszerezni Szalai Ádám csapattársát, de úgy néz ki, nem akarnak arra várni, hogy egy jó világbajnoki szereplés még jobban felsrófolja Draxler árát.

Az Arsenal ugyanis nem szeretné kifizetni a Draxler szerződésében szereplő 37 millió fontos kivásárlási összeget, hanem ennél kevesebbért kívánja megszerezni a támadót.

Ráadásul az Arsenalnak jól jönne még egy támadó felfogású játékos a szezon második felére. Draxler pedig olyan futballista, akit Arsene Wenger menedzser több poszton is számításba vehet.

A 20 éves labdarúgó többnyire a bal oldalon játszik, onnan indul a kapu felé, de tökéletesen feltalálja magát a csatár mögötti támadó középpályás pozícióban is. Sőt! Volt, hogy középcsatárt is játszott már – ez utóbbi pozícióban pedig elég vékony az Arsenal. Olivier Giroud mellett csak vészmegoldások, Nicklas Bendtner szerepeltetése vagy éppen Lukas Podolski „feltolása” jöhet szóba a londoniaknál.

A jelenleg sérült Draxler a hírek szerint hamarosan visszatérhet a pályára – kérdés, hogy Gelsenkirchenben vagy Londonban teszi ezt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik