HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.22 23:36 Frissítve: 2018.09.23 00:48

Magyar nap a német élvonalban – történelmi belépő Sallai Rolandtól

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

• Az élvonalbeli csapatok is bekapcsolódtak a labdarúgó Magyar kupa küzdelemsorozatába. A 6. forduló szombati játéknapján Szegeden járt a Ferencváros, Komáromban szerepelt a Puskás Akadémia, Bátaszékre látogatott az Újpest és a BKV Előre vendége volt a fővárosban a Debreceni VSC. Ott voltunk valamennyi helyszínen, képben is megmutatjuk a meccsek egy-egy izgalmas pillanatát, s persze beszámolunk a többi eredményről is.

• Jelen voltunk a Bozsik-stadionban is, ahol a Budapest Honvéd játékosai, vezetői és szurkolói együtt búcsúztatták a lebontásra ítélt létesítményt. A hajdani kedvencek közül Nagy Antal, Hamar István és Gyimesi László is felelevenítette lapunknak a stadionnal kapcsolatos emlékeit. Nem tétlenkedett fotóriporterünk sem, aki megörökítette a könnyes, szomorkás esemény néhány emlékezetes pillanatát: így megnézhetik, miként festett játékvezetőként a klubelnök, hogyan állt helyt negyedik játékvezetőként Gazdag Dániel, és hogyan lengetett az oldalvonalnál Kovács Kálmán.

• Megdöbbentő, erőszakos jelenetek játszódtak le Miskolcon a Jegesmedvék és a Zvolen Tipsport Liga-meccsén. A vendég zólyomi szurkolók egy csoportja a mérkőzés közben rátámadt a hazai drukkerekre, a garázdák nem kímélték a nőket és a gyermekeket sem. Az értelmetlen erőszakot a magyar és a szlovák szövetség, valamint a Tipsport Liga vezetősége is elítélte, s hasonló állásfoglalást tettek közzé a szlovákiai klubok is. Hogy miként élték meg a DVTK hokisai a történteket, az is kiderül cikkünkből.

• Zalánki Gergő mozgalmas nyarat zárt. A szolnoki pólós a válogatott tagjaként szerepelt a világligában, vízbe szállt az Európa-bajnokságon és részt vett a világkupa döntőjén is. A csapat felemás teljesítményt nyújtott, sorrendben ezüstérmes lett, majd a nyolcadik helyen zárt, végül pedig Berlinből elhozta az aranyérmet. A 23 éves pólós önkritikusan elemezte a három torna történéseit, s arról is beszélt, hogy a csalódást hozó Eb után mi mindenen változtatott Märcz Tamás szövetségi kapitány.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.19 23:56:17

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Németország heteken keresztül a nemzetközi érdeklődés középpontjában áll, és ahogyan 2006-ban egyszer már megtette, most is modern, nyitott, barátságos országnak mutathatja magát.”

2018.10.17 23:55:56

Német labdarúgás PIETSCH TIBOR

„Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy itt születtek, itt szocializálódtak, és nem utolsósorban itt kezdtek el focizni.”

2018.10.17 23:10:11

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Deutschland unter alles.

2018.10.05 15:12:21

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A labdarúgónál három évvel idősebb brazil hölgy korábban három évig volt Marc Anthony felesége.

2018.10.01 12:40:50

Német labdarúgás BABJÁK BENCE (Sinsheim)

A Hoffenheim támadója a német csapat meccseire miatta kijáró magyar szurkolókról is beszélt az NSO Tv-nek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS