Leverkusen: kirúgták a biztonságival dulakodó kulcsembert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.12. 15:52
A német Bayer Leverkusen labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta: azonnali hatállyal, a játékos beleegyezésével felbontotta a nyolcvanszoros bosnyák válogatott védő, Emir Spahic szerződését.

Mint arról beszámoltunk, Emir Spahic a Bayer Leverkusen–Bayern München Német Kupa-mérkőzés után be szerette volna engedni néhány barátját az öltözőfolyosóra, ebből szóváltás és dulakodás alakult ki, majd Spahic megfejelt egy biztonsági embert. Mint arról beszámoltunk, Emir Spahic a Bayer Leverkusen–Bayern München Német Kupa-mérkőzés után be szerette volna engedni néhány barátját az öltözőfolyosóra, ebből szóváltás és dulakodás alakult ki, majd Spahic megfejelt egy biztonsági embert.

„Emir Spahic kiváló futballista, aki nagy szolgálatokat tett a Bayernek. Ugyanakkor a szerdai incidens kivizsgálása után a klubnak nincs más választása. A videobizonyítékok valósággal sokkoltak minket. Nem várhatunk a jogi procedúra és a várható büntetőügy végére, saját hatáskörben döntenünk kellett. A Bayer Leverkusen azonnali hatállyal szerződést bontott Emir Spahiccsal” – tudatta közleményében a Leverkusen. A játékos beleegyezett 2016-ig szóló szerződése megszüntetésébe – jelezte a klub.

A 2013 óta a Leverkusen szolgálatában álló Spahic a 2014–15-ös idényben harminchat tétmérkőzésen viselte a Bayer Leverkusen mezét, egy gólt szerzett.

A Spahic-eset

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik