Labdarúgás: Háromhetente kapok ajánlatot – Dárdai Pál

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.12. 22:49
null
Dárdai Pál visszatérne a Hertha utánpótlásába (Fotó: AFP)
Dárdai Pál ezúttal a Német Hírügynökségnek (DPA) adott interjút, amelyben elárulta, hogy rengeteg ajánlatot kap különböző csapatoktól, ám úgy tűnik, továbbra is hűséges a berliniekhez.

 

A múlt idény végén a Hertha BSC kispadjáról menesztett 43 éves magyar vezetőedző többször is elmondta már, hogy jelenleg nem foglalkozik a különböző megkeresésekkel, hiszen pihenőidejét tölti, és csak a családjára koncentrál. Ennek ellenére a mostani évadban a Kölnnel és a Werder Bremennel is összeboronálták már, sőt a helyét anno átvevő Ante Covic menesztésekor az első csapathoz való visszatérése is felvetődött. Dárdai Pál legutóbb a DPA-nak adott interjút a jövőjével kapcsolatban.

„Minden harmadik héten kapok egy ajánlatot. Néha felfoghatatlanul sok pénzért hívnak, de akadnak egészen korrekt megkeresések is. Örülök ezeknek, de a Herthánál vagyok. Május végén találkozom Benni Weberrel (az akadémia igazgatója – a szerk.), aztán meglátjuk, hogyan tovább” – nyilatkozta a magyar tréner, aki, úgy fest, továbbra sem szeretné elhagyni a berlinieket, sokkal inkább visszatérne dolgozni a klub utánpótlásába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik