GULÁCSI PÉTER (Lipcse) 2020.03.21 10:34 Frissítve: 2020.03.22 08:41

KoroNapló: A kisfiunk körül ugráltunk – Gulácsi Péter

Gulácsi Péter, a magyar futballválogatott és a német Bundes­ligában szereplő RB Leipzig kapusa igyekszik hasznosan eltölteni a világjárvány miatti szabadidejét.

 

 
Szörnyű a helyzet – Vojvoda Dávid 

„A hét első felében a klubtól kapott program alapján dolgoztam, azt leszámítva csütörtökig csupán kutyát sétáltatni mozdultunk ki, azt is csak tíz percre. Így is intenzív volt az otthoni élet, egy percre sem álltam le, főztünk, mostunk, takarítottunk, hivatalos ügyeket intéztünk, és a kisfiunk, Dominik körül ugráltunk. Még sohasem voltam annyit egyhuzamban itthon, mint akkor, negyvennyolc óránál többet is ritkán, így ennek is megvan a szépsége, ha próbálok a rosszban valami jót keresni.

Várjuk mindannyian, hogy újra meccseket játszhassunk. A Bundesligában hivatalosan – egyelőre – csak április másodikáig szünetel a bajnokság, de valószínűsítjük, hogy ezt meghosszabbítják. A csapat mindenesetre péntektől újra közösen edz, a szakmai stáb igyekszik úgy felépíteni az edzést, hogy ne kerüljünk közel egymáshoz. Mindenkinek a saját szobájában kell öltöznie, és nem lesznek közösségi terek, mint például az étterem. Ha bárki megfertőződne a csapatból, mindenki szigorú házi karanténba kerülne, két hétig ki sem mozdulhatnánk a házból, amit természetesen szeretnénk elkerülni.

A Szent László Kórháznak tett felajánlás? A feleségemmel éreztük, hogy ezzel segítünk. Remélem, másokat is összefogásra és segítségnyújtásra ösztönzünk. Nagyon fontos, hogy aki csak teheti, maradjon otthon, erre is szeretnénk felhívni a figyelmet.”

Aki esetleg lemaradt róla... IGTV-n már elérhető a Gulácsi Péterrel készült beszélgetésünk.

141 Likes, 0 Comments - Nemzeti Sport Online (@nso.hu) on Instagram: "Aki esetleg lemaradt róla... IGTV-n már elérhető a Gulácsi Péterrel készült beszélgetésünk. " 

2020.03.27 07:33:58

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

Csaknem tíz éve biztos pont a Bayern München kapujában Manuel Neuer, aki forradalmasította posztját.

2020.03.17 16:09:00

Német labdarúgás FARKAS MÁTÉ

A bajorok „betörtek” Amerikába, Kínába; Szalai egy nap alatt 1000 magyar követőt vitt a Mainzhoz – globalizált (futball)világ.

2020.03.13 08:51:41

Német labdarúgás BABJÁK BENCE (Lipcse)

A magyar válogatott kapus pályafutása legrosszabb estéjéről és egyik legfontosabb meccséről is beszélt.

2020.03.07 18:10:44

Német labdarúgás M. G.

Hakimi gólja döntött, a BVB egymás után tizedik bajnoki sikerét aratta a másik Borussia ellen.

2020.03.03 22:21:00

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Dietmar Hopp sohasem kapta meg a szurkolóktól az őt a futballba feccölt energiájáért és pénzéért megillető elismerést, illetve a DFB magatartása miatt tulajdonképpen rajta verik el a port.