Hoffenheim: U-válogatott brazil védő jött, „a jövő embere” lehet

Vágólapra másolva!
2019.02.21. 13:40
Ugyan már január végén megállapodtak a klubok, a Hoffenheim csak most mutatta be téli szerzeményét, a 20 esztendős Lucas Ribeirót. A Vitóriától szerződtetett 190 centis középhátvéd lapértesülések szerint 4 millió euróba került és a héten csatlakozott a Szalai Ádámot is foglalkoztató klub első keretéhez.

Lucas Ribeiro bemutatása azért húzódott el, mert az U20-as brazil válogatottal a korosztályos Dél-Amerika-bajnokságon szerepelt az elmúlt hetekben, ahol végül az ötödik helyen zárt együttesével. Lucas Ribeiro bemutatása azért húzódott el, mert az U20-as brazil válogatottal a korosztályos Dél-Amerika-bajnokságon szerepelt az elmúlt hetekben, ahol végül az ötödik helyen zárt együttesével.

Alexander Rosen, a Hoffenheim sportigazgatója szerint Ribeiro a jövő embere lehet a csapatnál, és képességeiben óriási potenciál rejlik.

„Az átigazolási stratégiánk fontos eleme, hogy a jövőre is gondolunk, nemcsak a jelenre” – fogalmazott a klubvezető.

A brazil játékos a 31-es mezt választotta, és lapértesülések szerint négymillió euróért cserébe váltott klubot.

Mivel csak most csatlakozott a gárdához – melynek honlapja szerint a teljes értékű munkát pedig egyelőre el sem kezdte –, várhatóan hétfőn, az RB Leipzig elleni találkozón még nem kap helyet a Hoffenheim meccskeretében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik