Hertha: Ő a legjobb középpályás, amióta itt vagyok – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 21:01
null
BÖrülhettek a berliniek a fontos győzelem után (Fotó:AFP)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője az Eintracht Frankfurt ellen megnyert szombati Bundesliga-meccs után elégedetten nyilatkozott, sőt szerb játékosának, Marko Grujicsnak a teljesítménye kifejezetten lenyűgözte.


A győztes gólt szerző, így a meccset eldöntő Marko Grujics a nyáron kölcsönbe érkezett a német fővárosba a Liverpooltól. A játékos megszerzése nehéz feladatnak bizonyulna, mivel 2023-ig érvényes a szerződése az angol klubnál.

„Nagyon elégedett vagyok vele. Támadásban, védekezésben, mindenhol kiveszi a részét, jó a levegőben, remekül lő, a taktikai szabálytalanságokat mindig időben lépi meg. Teljesen fitten még többre lehetne képes. A legjobb középpályásunk, amióta itt vagyok” – nyilatkozta Dárdai a 22 éves játékosról, aki szombaton szerezte meg első Bundesliga-gólját.

„Csapatként sokat tettünk ezért a győzelemért. Nehéz mérkőzés volt annak tudatában is, hogy milyen közel van hozzánk a Frankfurt a tabellán. A tökéletes pillanatban szereztük meg a gólt, a második félidőre még nagyobb magabiztossággal tudtunk kimenni. Érzelmes pillanat volt, amikor gólt szereztem” – fogalmazott Grujics a meccs után.

NÉMET BUNDESLIGA
14. FORDULÓ
Hertha BSC–Eintracht Frankfurt 1
–0 (Grujics 40.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik