Hertha: Nincs gond, teletömjük gulyással, rendben lesz – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 13:55
Dárdai Pál csapata, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC pénteken rangadót játszik Dortmundban. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a magyar szakember elmondta, hogyan kell megoldani, hogy az Ausztráliából hazautazó Haragucsi Genki megfelelő állapotba kerüljön péntekig.

A japánt kivéve az összes válogatott játékos visszaérkezett már Berlinbe, így Dárdai csaknem teljes kerettel dolgozhat. Kiderült az is, hogy háromezer Hertha-fanatikus kíséri el a második helyen álló csapatot a Dortmundhoz.

„Fabian Lustenberger játéka még kérdéses, ha nem lesz bevethető állapotban, akkor John Brooks játszik, hogy megerősítsük a védekezésünket – mondta Dárdai. – Felkészültek vagyunk, szeretnénk élvezni azt az atmoszférát, ami vár ránk. Legalább egy pontot szeretnénk elhozni! Magunkra koncentrálunk, nem érdekel minket, ki játszik a Dortmundban.”

Lustenbergeren kívül Haragucsi Genki játéka is kérdéses lehet, mivel a japán középpályás kedden még Ausztráliában lépett pályára, így hosszú utazáson van túl. Dárdai azonban nem aggódik:

„Nincs gond, teletömjük gulyással, rendben lesz!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik