Hertha: Most még jó a hangulat, de ez gyorsan megváltozik – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 10:21
Immár válogatott játékosainak többségével kiegészülve folytatódott a munka a Hertha labdarúgócsapatánál. Salomon Kalou, Valentin Stocker, Per Ciljan Skjelbred és Peter Pekarík a többiekhez képest kapott plusz pár nap szabadságot. A berliniek edzésén jó volt a hangulat, de a játékosok nyelvén értő magyar szakvezető, Dárdai Pál a maga vicces stílusában megjegyezte: azért ez nem lesz mindig így.

„A játékosok mindannyian fittek és egészségesek, most még jó a hangulat, de ez gyorsan megváltozik majd, ha megtudják, milyen edzésmunka vár rájuk” – poénkodott Dárdai, amiben talán az a legviccesebb, hogy nyilván komolyan így is lesz a valóságban.Dárdai, amiben talán az a legviccesebb, hogy nyilván komolyan így is lesz a valóságban.

Az együttes egyik legértékesebb játékosa, Salomon Kalou az előző idényben adós maradt a jó teljesítménnyel és a gólokkal, most viszont bizakodik.

„Ez a legjobb módja annak, hogy a csapat és benne a játékosok is kihozzák magukból a maximumot – nyilatkozta a 2014. augusztus 31-én szerződtetett elefántcsontparti légiós a magas elvárásokról. – A tavalyi felkészülést lekéstem, idén viszont az afrikai és az amerikai nyaralás után kipihentem érkeztem, bízom benne, hogy jobb leszek, mint voltam.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik