Hertha: főhet Dárdai feje, újabb kulcsjátékosa sérült meg

Vágólapra másolva!
2018.07.24. 08:33
Főhet Dárdai Pál feje, a Hertha vezetőedzője ugyanis térdsérülés miatt bizonytalan ideig nem számíthat Vladimír Daridára.

A 27 esztendős, 52-szeres cseh válogatott Daridának még az RSV Stahnsdorf elleni, 7–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen csavarodott ki a térde – noha az eset óta eltelt több hét, Dárdai Pál most arról beszélt, hogy a könnyített edzések nem hozták meg a várt sikert a játékos felépülésében, s a klub egyelőre nem tudja megmondani, hogy a középpályás mikor térhet vissza.

Dárdai hozzátette, nagy veszteség ez a csapatnak.

„Darida kiesése azért is fájó, mert az ő személyében kiváló, tapasztalt futballista hiányzik majd a szezon elejéről. Keserűség tölt el, mivel rengeteget tehetett volna az együttesért. Remélem, minél hamarabb visszatérhet.”

A berliniek számára eddig nem alakult túl jól a felkészülés, a Hertha ugyanis Darida előtt elveszítette egy másik kulcsjátékosát, Davie Selkét is, aki az egyik edzésen ütközött Arne Maierrel, ezt követőenlégmelle alakult ki, ami miatt meg is kellett műteni,így ő is lemarad a 2018–2019-es szezon rajtjáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik