Hertha: Ennek nem szabadott volna bekövetkeznie – Dárdai

Vágólapra másolva!
2017.12.04. 12:15
null
Dárdai Pál (Fotó: AFP)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője bosszús csapata vasárnapi veresége miatt, és jelezte: a csütörtöki labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzést alárendeli a következő bajnokinak.

 

„Rotálni fogunk – utalt a már korábban továbbjutó Östersund elleni, a kiesett berliniek számára tét nélküli El-meccsre Dárdai Pál. – Vasárnap Augsburgban lépünk pályára, márpedig a célunk az, hogy biztonságot jelentő huszonegy ponttal menjünk téli pihenőre. Ez még teljesíthető.”

Az idén három forduló vár a Herthára, gyűjteménye jelenleg 17 pont, ez a 12. helyre elég. A csapat a legutóbbi négy bajnoki fordulóban csak egyszer nyert – vasárnap úgy kapott ki a Frankfurttól 2–1-re, hogy a 15. percben megszerezte a vezetést, de a vendégek a 80. percre fordítottak.

„Az első húsz percben minden a terveink szerint alakult, utána viszont mintha elszállt volna a bátorságunk, nem futballoztunk, vagdostuk előre a labdát, ívelgettünk. Márpedig ez nem a mi játékunk. Ennek a vereségnek nem szabadott volna bekövetkeznie” – értékelte a vasárnapi bajnokit a magyar tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik