Hertha: Dárdainak hirtelen luxusproblémái lettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 09:07
Épségben visszaérkeztek a játékosok a válogatott szereplésből, Valentin Stocker eltiltása lejárt, felépült Sebastian Langkamp, Marvin Plattenhardt és Fabian Lustenberger, ráadásul ismét a csapattal edz Vladimír Darida – Dárdai Pálnak, a Hertha BSC vezetőedzőjének sokkal bővebb a „választéka”, mint az elmúlt hetekben.

A Hertha BSC az Augsburg elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésre készül, és Dárdai Pál opciói jócskán bővültek – no, nem mintha ezt bánná a magyar szakvezető. Dárdai a Kickernek elmondta, valósággal luxusproblémái lettek, még akkor is, ha a szeptemberben megsérült, de már a csapattal edző Vladimír Darida visszatérését nem siettetik.a Kickernek elmondta, valósággal luxusproblémái lettek, még akkor is, ha a szeptemberben megsérült, de már a csapattal edző Vladimír Darida visszatérését nem siettetik.

„A válogatottaktól visszatérők közül Haragucsi Genki, Salomon Kalou és John Brooks hosszú utazáson és jelentős meccsterhelésen van túl. Közülük Johnnak lehet szüksége némi felfrissülésre. Még gondolkodnom kell azon, hogy ki szerepeljen hátul” – vélekedett Dárdai. John Brooksnak elképzelhető, hogy mentálisan is kell egy kis pihenő, mivel az amerikai szaklapok egybehangzó értékelése szerint élete legrosszabb mérkőzését játszotta a Costa Rica–Egyesült Államok (4–0) vb-selejtezőn – az MLS osztályozókönyvében a lehetséges legrosszabb, egyes osztályzatot kapta.

A Hertha a 4. helyről várja a német Bundesliga 11. fordulóját, vendéglátója, az Augsburg a 13. pozícióban áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik