Hertha: Büszke vagyok, férfimunka volt – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 18:56
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője győzelemmel abszolválta együttesével a 2015–2016-os Bundesliga 1. fordulóját: a berliniek Salomon Kalou tizenegyesgóljával 1–0-ra győztek Augsburgban. Dárdai büszke a csapatára, de elismeri: a végén Thomas Kraft kapus bravúrjaira is nagy szükség volt.

„Férfimunka volt ez a mérkőzés, a csapatom nagyon jól dolgozott és erre büszke vagyok. Nagyszerű győzelem ez egy igen jó Augsburg otthonában. Az egy–nullás vezetés minket blokkolt le, a csapatom ezt követően bizonytalanná vált. Ez az előző szezonból magunkkal cipelt pszichológiai teher miatt lehet. A végén Thomas Kraft védései mentettek meg minket” – értékelt Dárdai.Dárdai.

Kollégája, Markus Weinzierl nagyon elégedetlen volt.

„Teljesen szükségtelen vereségbe szaladtunk bele. A meccset közvetlenül a szünet előtt és után veszítettük el. Kritikus pillanat volt Raúl Bobadilla kiállítása, a játékvezető igen gyengén látta el a feladatát. Miután hátrányba kerültünk, mindent bevetettünk, de pechesek voltunk. Abszolút nem érdemeltük meg, hogy pont nélkül zárjuk a mérkőzést” – mondta az augsburgi tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik