Győztes gól a Fradinak, aztán a nemi szervét mutogatta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 08:16
null
Proschwitz délután még a Fradi-védőket tartotta rettegésben a cseleivel (Fotó: scp07.de)
A Paderborn – Stefan Effenberg együttese – azonnal szerződést bontott Nick Proschwitzcal, aki vasárnap hajnalban, a törökországi edzőtáborban nyilvános helyen, alkoholos állapotban kb. 20 mp-n át mutatta a nemi szervét az edzőtábort szervező cég munkatársának, Charlotte S.-nek. Proschwitz szombat délután még a pályán villogott: a német másodosztályú csapat felkészülési mérkőzésen az ő góljával győzte le a Ferencvárost.

A német együttes szintén Belekben edzőtáborozik, az esetre az ötcsillagos Regnum Carya szálloda sportbárjában került sor vasárnap hajnali fél egykor. Charlotte S. a Match IQ sportügynökség alkalmazottja, amely a Paderborn edzőtáborát is szervezte.

„Nick Proschwitz már nem tagja a csapatunknak – mondta Wilfried Finke, a klub ügyvezetője. – Meg tudom erősíteni a történteket, és levontuk a szükséges következtetéseket. Egy játékos, aki ilyet tesz, ráadásul külföldön és egy hölgy előtt, az rossz fényt vet a klubunkra, és nem engedhetjük meg, hogy velünk maradjon.”

Proschwitz próbálta menteni a menthetetlent, és a csapatbuli „áldozatának” mutatta be magát.

„A melegítő alatt nem viseltem alsónadrágot, az egyik csapattársam meg poénból lerántotta rólam. Egy másodpercig lehettem úgy…”

Charlotte S. nem nyilatkozott a történtekről.

A 29 éves Proschwitz igazi vándormadár. Hazájában több neves klubnál megfordult (Hoffenheim, Hamburg, Wolfsburg, Hannover), igaz, ott csak a második csapatban kapott lehetőséget. Útja Svájcba (Vaduz, Thun, Luzern), majd rövid paderborni kitérőt követően Angliába (Hull City, Barnsley, Brentford, Coventry City) vezetett. A Paderbornhoz tavaly nyáron került vissza, az ősszel 19 meccsen ötször volt eredményes a 16., kieső helyen álló együttesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik