Gulácsi, a ligaelső; Kádár Telkiben gyógyul

Vágólapra másolva!
2019.05.20. 22:46
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Gulácsi Péter még szombaton sem tudhatta biztosan, hogy ő a Bundesliga idei legjobbja, hétfőre azonban kiderült, hogy a Kicker rangsorát ő zárta az élen. Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa már a Bajnokok Ligájára tekint, és egy nehéz idény tanulságait osztotta meg Babják Bencével.
Gulácsi Péter még szombaton sem tudhatta biztosan, hogy ő a Bundesliga idei legjobbja,
hétfőre azonban kiderült, hogy a Kicker rangsorát ő zárta az élen. Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa már a Bajnokok Ligájára tekint, és egy nehéz idény tanulságait osztotta meg Babják Bencével.

Kádár Tamás izomsérülése javulgat, de még nem tudni, június elejére bevethető lesz-e. Az ukrán bajnokságban megsérülő védő Borbola Bencének elmesélte, hogy édesanyja mennyire figyel a karrierjére, hogy Telkiben mindent megtesz azért, hogy Azerbajdzsánban és Wales ellen pályára léphessen, de kockáztatnia tilos..

Gáspár Dávid lett a Sopron Basket vezetőedzője. Bobory Balázs Sopronban a nyáron átalakuló női kosárlabda-bajnokcsapat kulisszatitkait tárta fel..

Pars Krisztián eltiltása júliusban lejár. Az olimpiai bajnok kalapácsvető már a társaival edzhet, és Vincze Szabolcsnak elmondta, minden vágya, hogy ott lehessen ősszel a dohai világbajnokságon.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport-melléklet 4 oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik