Gulácsi a 100. Bundesliga-meccsére készül; Shane Katinka ellen?

Vágólapra másolva!
2019.08.16. 23:15
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Őrült élet. A századik Bundesliga-meccsére készülő Gulácsi Péter az új idényről, Julian Nagelsmannról, a Sevilla és a Benfica érdeklődéséről, valamint a gyermeke születése utáni változásról is beszélt lapunknak. A Leipzig és a magyar válogatott kapusával Babják Bence beszélgetett.
Őrült élet.
A századik Bundesliga-meccsére készülő Gulácsi Péter az új idényről, Julian Nagelsmannról, a Sevilla és a Benfica érdeklődéséről, valamint a gyermeke születése utáni változásról is beszélt lapunknak. A Leipzig és a magyar válogatott kapusával Babják Bence beszélgetett.

Bele kell feszülni! Kirobbanó formában várja a szerdán kezdődő szegedi világbajnokságot a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kenu páros – Balla Virág és Takács Kincső kivételes összhangja aranyat érhet. Lipiczky Ágnes és Pircs Anikó interjúja.

A nap meglepő híre, hogy az exférj a 200 és 400 vegyesen – azaz éppen Hosszú Katinka fő számaiban – Eb-ezüstérmes olasz Ilaria Cusinatót készíti fel az olimpiára. Shane Tusup Hosszú Katinka ellen?

Hosszabbítás-mellékletünk ezúttal is érdekes, tartalmas olvasnivalókat kínál. A debreceni szépség, aki repül a gátak felett – Kerekes Gréta; A Slovan Bratislava elnök-tulajdonosa kelet-európai szuperligáról álmodik – Ivan Kmotrík; Száztíz év Puskástól és Bozsiktól Tichyn és Détárin át Lanzafaméig és Holenderig – Kispest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik