Dortmund: nem kért a Realból, aláírt az új Ibra – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.23. 12:32
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund szerződtette a 17 esztendős Alexander Isakot az AIK Solnától.

Néhány napja a Marca sportnapilap írta meg, hogy a 190 centiméteres magassága és a mozgása miatt az új Zlatan Ibrahimovicként aposztrofált támadó ezen a héten ötéves szerződést ír alá a Real Madriddal – Florentino Pérez klubelnök az elmúlt hónapokban állítólag mindent bevetetett annak érdekében, hogy megszerezze a fiatal játékost az AIK Solnától –, ám ma már mindenki tényként kezelte, hogy a 17 esztendős svéd szupertehetség a spanyol gigász helyett inkább a Borussia Dortmundot választja.a 17 esztendős svéd szupertehetség a spanyol gigász helyett inkább a Borussia Dortmundot választja.

A pletykák igaznak bizonyultak: a BVB hivatalos honlapján is megerősítette a svéd csatár szerződtetését.

A fekete-sárgák a hírek szerint 10 millió eurót fizetnek a futballistáért, akinek értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 1.75 millió euróra becsüli.

Isak január elején debütált a svéd felnőttválogatottban, amelyben második mérkőzésén, Szlovákia ellen megszerezte az első találatát. A 17 éves támadó a 2016-os évben 28 tétmérkőzésen 12-szer volt eredményes.




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik