Dortmund: Haaland fura interjút adott a derbigyőzelem után

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.17. 13:48
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund 4–0-ra kiütötte legnagyobb régi riválisát, a Schalkét a német labdarúgó Bundesliga 26., „újrakezdő” körében. Nézők ugyan nem lehettek a lelátón, a dortmundi játékosok a szokásos módon ünnepeltek a „Sárga Fal” előtt – a lefújás után erről is kérdezték Erling Haalandot, aki meglehetősen furcsa interjút adott…

Ha győztes mérkőzés, akkor a Borussia Dortmund játékosai híres szurkolótáboruk, a „Sárga Fal” előtt és annak tagjaival együtt ünnepelnek – igaz ez akkor is, ha a meccset történetesen zárt kapuk mögött rendezik, és a déli lelátón egy lélek sem foglal helyet. Erling Haalandék a Schalke 4–0-s elverése után ugyanúgy odamentek megünnepelni a sikert a Südtribüne elé, mint ha tömve lettek volna a szektorok, de azért a másfél méteres távolságtartásra ügyeltek egymás között.Erling Haalandék a Schalke 4–0-s elverése után ugyanúgy odamentek megünnepelni a sikert a Südtribüne elé, mint ha tömve lettek volna a szektorok, de azért a másfél méteres távolságtartásra ügyeltek egymás között.

A derbi első gólját jegyző Haalandot a lefújás után erről is kérdezték, a 19 éves csatár azonban nem volt túl beszédes kedvében. A beIN SPORTS riportere és Haaland között a következő beszélgetés zajlott le:

Riporter: – A lefújást követően te és a teljes csapat az ezúttal üres „Sárga Fal” előtt ünnepelt. Miért csináltátok ezt?
Haaland: – Miért ne?
Riporter: – Ez egy üzenet akart lenni?
Haaland: – Igen.
Riporter: – Elmondanád nekünk is, hogy mi volt ez az üzenet.
Haaland: – Az üzenetet a szurkolóimnak, a Dortmund szurkolóinak szántuk.
Riporter: – Dortmundban a szurkolók jelentenek mindent?
Haaland: – Igen.
Riporter: – Nagyon szépen köszönöm, élmény volt veled beszélgetni.
Haaland: – Köszönöm.

Az első videón az ünneplés, a második Haaland interjúja látható:


A norvég csatár már a Red Bull Salzburg játékosaként is bizonyította, hogy nem igazán szeret interjút adni, egy Bajnokok Ligája-mérkőzés után is csak egy-egy mondatos válaszokat adott a riporternek.


NÉMET BUNDESLIGA
26. FORDULÓ

Borussia Dortmund–Schalke 4–0(Haaland 29., Guerreiro 45., 63., Th. Hazard 48.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik