Dortmund: Csalódott vagyok, mert átvertek - Lewandowski

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 16:18
null
Lewandowski elmondása szerint nagyot csalódott a dortmundiakban. (Fotó: Action Images)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának csatára szerint a dortmundi vezetők nem tartották be korábbi ígéreteiket, így most átverve és csalódottnak érzi magát.

„Ha valaki mond valamit, ahhoz jobb, ha tartja is magát. És itt most nemcsak az átigazolásomról van szó. Több olyan dolgot is ígértek nekem Dortmundban, amit sohasem tartottak be” – nyilatkozta Lewandowski a lengyel Rzeczpospolitának.

A csatár már az átigazolási időszak elején jelezte, hogy el szeretné hagyni jelenlegi együttesét a Bayern München kedvéért, de mivel a fekete-sárgák már eladták egyik legnagyobb értéküket, Mario Götzét a bajoroknak, érthetően nem akarták újabb kulcsemberüket elengedni legnagyobb riválisukhoz. Ezt persze Lewandowski nem tűrte szó nélkül, és azóta már többször jelezte, hogy nagyot csalódott jelenlegi együttesének vezetőiben.

„Úgy látszik, a kimondott szó ma már semmit sem ér. Teljesen mindegy, hogy mennyire keményen edzek, vagy hogy milyen jól megy a játék, ezeket sosem felejtem el. Csalódott vagyok, és átverve érzem magam” – tette hozzá a 54-szeres lengyel válogatott támadó.

Lewandowski jelenlegi szerződése 2014 nyarán jár le, így – a Bosman-szabály értelmében – januártól szabadon tárgyalhat bármelyik csapattal, köztük a Bayern Münchennel is. A csatárért egyébként a bajorok mellett a Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea és az Arsenal is élénken érdeklődött a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik