Dortmund: a klub német sztárja Manchesterben tartózkodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 16:21
null
Ilkay Gündogan már Manchesterben van? (Fotó: Action Images)
Ilkay Gündogan, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund 24 éves középpályása Manchesterben tartózkodik, ezt a játékos barátnője szellőztette meg saját közösségi oldalán.


Habár Michael Zorc, a Borussia Dortmund sportigazgatója elárulta, hogy a klubot még nem kereste meg az angol Manchester United a 24 éves középpályással kapcsolatosan, Ilkay Gündogan nyári távozása biztosnak tekinthető.

„Gündogan vágya, hogy a nyáron eligazoljon, ezt már eldöntötte – mondta Zorc a Ruhr Nachrichtennek. – Nem hiszem, hogy jogos a szurkolók kritikája vele szemben, miszerint nem elég hálás a Dortmundnak az elmúlt évekért.”

„Ez nem a háláról szól. Csak hogy megemlítsem, a klub például nem is fizette ki Gündogan teljes járandóságát, amikor volt egy hosszabb kihagyása sérülés miatt. A biztosító és a Kereskedelmi-szövetség fedezte a járandóságát. Úgy döntött, hogy távozni szeretne, ezt el kell fogadni. Ilkay egy nagyszerű futballista, és már a kezdetektől fogva egyenes volt, nyíltan elmondta nekünk a szándékát.”

Sila Sahin, Gündogan barátnője saját Instagram-oldalán megosztott egy képet, amiből kiderül, hogy a hölgy éppen Manchesterben tartózkodik, a találgatások pedig rögtön megkezdődtek…


„Na hol vagyok?”

Wo bin ich?

A photo posted by Sila Sahin (@diesilasahin) on May 21, 2015 at 5:56am PDT



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik