Dortmund: 2023-ig aláírt a klub emblematikus játékosa

Vágólapra másolva!
2018.03.09. 18:34
null
Marco Reus és a lényeg (Fotó: Borussia Dortmund Twitter)
A Borussia Dortmund pénteken bejelentette, hogy saját nevelésű labdarúgója, Marco Reus 2023-ig meghosszabbította a szerződését.

 

Marco Reus 17 éves koráig a dortmundiaknál tanulta a futballistamesterséget, 2006-tól három évig a Rot Weiss Ahlen, 2009-től három idényen át a Borussia Mönchengladbach játékosa volt, majd 2012-ben visszatért a Dortmundba, amelyet azóta is erősít.

„Dortmund az otthonom, a BVB a csapatom, kisgyerekkorom óta arról álmodtam, hogy fekete-sárgában futballozzak. Ezzel az aláírással szeretnék köszönetet mondani fantasztikus szurkolóinknak, akik mindig mellettem álltak, és a klubnak is, amely a legnehezebb időkben is támogatott” – célzott több súlyos sérülésére és a kényszerű kihagyásokra a 28 éves támadó.

„Ha Marco pályára lép egy csapatban, az rögtön jobb lesz. A fontos pillanatokban szerzett fontos gólok embere, klubunk emblematikus alakja” – kommentálta a szerződéshosszabbítást Michael Zorc sportigazgató.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú távra elkötelezte magát hozzánk, noha számos ajánlatot kapott. Többször tanújelét adta, mennyire fontos számára ez a csapat, és mi erre nagyon büszkék vagyunk” – tette hozzá Hans-Joachim Watzke vezérigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik