BVB: megbukott az orvosin, nem szerződik a PL-be a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 19:35
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund hivatalos Twitter-csatornáján számolt be arról, hogy Neven Szuboticsnál bordasérülést diagnosztizáltak az orvosi vizsgálatok során, így a szerb válogatott középhátvéd nem szerződik Angliába, a PL-újonc Middlesbrough-hoz.

A Sky Sports információja szerint a Dortmund korábban elfogadta a Middlesbrough 8 millió fontos (nagyjából kilenc és fél millió eurós) ajánlatát a szerb válogatott játékosért, ám most úgy tűnik, mégsem kerül pont az átigazolás végére.Sky Sports információja szerint a Dortmund korábban elfogadta a Middlesbrough 8 millió fontos (nagyjából kilenc és fél millió eurós) ajánlatát a szerb válogatott játékosért, ám most úgy tűnik, mégsem kerül pont az átigazolás végére.

Ugyanis az orvosi vizsgálatok során bordasérülést diagnosztizáltak a 28 éves középhátvédnél, akinek így nemcsak az angliai szerződése veszett oda, hanem azonnal meg is kell műteni, így pedig legalább fél évet ki kell majd hagynia – olvasható a BVB hivatalos Twitter-csatornáján, ahol az eset tisztázása mellett gyors felépülést kívántak Szuboticsnek.

Szubotics a sorozatos sérülései miatt az előző szezonban mindössze hat bajnoki, valamint öt Európa-liga-mérkőzésen húzhatta magára a BVB szerelését.

Ennek ellenére a PL-újonc Middlesbrough ma már bejelentett egy nagy igazolást: a Manchester Cityben is megforduló, Európa-bajnok Álvaro Negredo egy évre kölcsönbe érkezik a csapathoz a Valenciától.

A DORTMUNDIAK KÖZLEMÉNYE:



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik