BVB: ki Reus kedvenc játékosa? Meglepő választ adott a német

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 12:09
Az uefa.com Marco Reusszal, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund 27-szeres német válogatott támadójával készített interjút. Ebben Reus megnevezte kedvenc játékosát, valamint a szurkolók kérésére ejtett néhány szót a Cristiano Ronaldo és Lionel Messi közti rivalizálásról is.

A 26 éves szélső arra a kérdésre, ki volt a legjobb kapus, aki ellen valaha pályára lépett, nem adott meglepő választ, honfitársát, Manuel Neuert mondta. Azonban amikor kedvenc játékosán kellett gondolkoznia, nem várt név került elő: a cseh Tomás Rosicky!

Reus elmondása szerint gyerekkora óta nagy Borussia Dortmund-rajongó, Rosicky 2001-től 2006-ig a német csapat játékosa volt, kulcsszerepet játszva például abban, hogy a BVB a 2001–2002-es szezonban nagyszerű teljesítményt nyújtva bajnoki címet nyert – Reus ekkor 13 éves volt.

Az UEFA Facebook-oldalán arra a kérdésre, mi a véleménye Cristiano Ronaldóról és Lionel Messiről, valamint a két klasszis rivalizálásáról, a játékos így reagált: „Ezzel kapcsolatban nehéz mit mondanom. Mindketten magas szinten játszanak, néhány éve kiemelkednek a mezőnyből. Olyan tulajdonságaik vannak, amilyenek csak nagyon keveseknek, ráadásul következetesek.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik