Bundesliga: Werder-legenda ül le a Hannover kispadjára

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 10:48
A német élvonalbeli Hannover labdarúgócsapatának vezetősége megtalálta Michael Frontzeck vezetőedző utódját: 2016-ban már Thomas Schaaf irányítja a gárda szakmai munkáját. A klub hivatalos honlapján jelentette be Schaaf szerződtetését.

A Werder Bremennél klublegendának számító, játékosként és edzőként is bajnoki címet, valamint Német Kupát nyerő Schaaf legutóbb, a 2014–15-ös idényben az Eintracht Frankfurt csapatát irányította. Schaaf 2017 nyaráig szóló szerződést kapott a Hannovernél, első feladata a klub benntartása lesz a Bundesligában. Az 54 éves edzőt új klubja január 4-én mutatja be sajtótájékoztatón.

„A tapasztalata önmagáért beszél, hosszú éveken át sikerrel dolgozott a Bundesligában” – indokolta a klubvezetők döntését Martin Bader sportigazgató.

A Hannover 17 fordulót követően az utolsó előtti helyen áll a 18 csapatos Bundesligában. Német sajtóhírek szerint a klub a téli átigazolási időszakban megerősítené támadósorát, így szóba került a Hoffenheimben kevés lehetőséghez jutó Szalai Ádám kölcsönvétele – ám a magyar centernek más ajánlatai is vannak.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik