Bundesliga: „Vinné a Real? Nincs is kivásárlási ára!”

Vágólapra másolva!
2017.09.12. 11:26
Az RB Leipzig szeretne szerződést hosszabbítani fiatal labdarúgójával, Timo Wernerrel, így a klub nem foglalkozik a Real Madrid és más topcsapatok állítólagos érdeklődésével.

„A szerződése 2020-ig szól, és kutya jól érzi magát nálunk” – jelentette ki Oliver Mintzlaff, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató lipcseiek alelnöke. Hozzátette: a 21 éves csatárnak nincs kivásárlási ára.„A szerződése 2020-ig szól, és kutya jól érzi magát nálunk” – jelentette ki Oliver Mintzlaff, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató lipcseiek alelnöke. Hozzátette: a 21 éves csatárnak nincs kivásárlási ára.

„A Bajnokok Ligájában játszunk, ami Timónak újabb fejlődési lehetőséget biztosít” – mondta az alelnök. (A lipcseiek a Monacót fogadják első BL-csoportmeccsükön, szerdán.)

Werner eddig 36 meccsen 25 gólt szerzett az elmúlt idényben meglepetésre Bundesliga-ezüstérmes lipcseieknél. Tagja volt a Konföderációs Kupán győztes német válogatottnak, a nationalelfben nyolc találkozón hatszor volt eredményes.

Mario Gomez úgy nyilatkozott a fiatal támadóról, hogy ő uralja majd a válogatottban a csatárposztot a következő tíz évben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik