Bundesliga: penészveszély! – az alagsorba zavarták a BL-re hajtó csapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 10:32
null
Fredi Bobic szerint több mint kellemetlen a helyzet, így néz ki a frankfurti öltöző fala (Fotó: Bild)
Címkék
Egészen kellemetlen helyzetbe került a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt, amely jelen állás szerint kénytelen a Commerzbank-Aréna alagsorában öltözni. Egy korábbi csőtörés miatt ugyanis már a játékosok egészségét veszélyeztető penész jelent meg a csapat eredeti öltözőjében.

Ezek a körülmények nem méltóak a Bundesligához, ez pedig bosszantó. Mindig van valamilyen probléma, ami különösen a szezon ezen fontos részében nem elfogadható. Főleg, amikor már a játékosok egészsége is kockán forog” – idézi Fredi Bobic, a Frankfurt jelenlegi sportigazgatójának szavait a Bild, aki felszólította a városvezetést – mint a stadion üzemeltetőjét –, hogy kezdjen valamit a kialakult helyzettel.

Korábban is volt problémája az Eintrachtnak a stadionnal: az előző idényekben a zuhanyzók nem megfelelő szellőzése miatt az influenzaszerű megbetegedést okozó Legionella baktérium szaporodott el újra meg újra.

A Frankfurt jelenleg az 5. helyen áll a Bundesligában, hátránya csak három pont a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő, negyedik pozícióban álló Borussia Mönchengladbach mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik