Bundesliga: holland tréner váltja a Szalaiéktól távozó vezetőedzőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.19. 13:22
null
Alfred Schreuder (jobbra) lesz Nagelsmann (balra) utódja (Fotó: AFP)
Alfred Schreuder lesz a következő idénytől a német élvonalbeli Hoffenheim vezetőedzője – adta hírül a Szalai Ádámot is foglalkoztató klub.

 

Mint ismert, Julian Nagelsmann a nyártól Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig trénere lesz. A Hoffenheim kedden bejelentette, ki lesz a 31 esztendős német szakember utódja.

A 46 éves Alfred Schreuder játékosként hazájában, Hollandiában futballozott, majd a Twenténél kezdte meg edzői pályafutását. 2015 és 2018 között a Hoffenheimnél Huub Stevens, majd Nagelsmann stábjában is dolgozott, ezt követően tavaly januárban az Ajaxhoz távozott, amelynél jelenleg is Erik ten Hag segítője.

A Hoffenheim közleményben jelezte, Schreuder 2022-ig szóló megállapodást ír alá, s vezetőedzőként próbálhatja ki magát a klubnál. Schreuder július elején áll munkába.

TSG Hoffenheim on Twitter

NEUER CHEFTRAINER Der neue Cheftrainer der #TSG heißt Alfred #Schreuder! Der 46-Jährige kommt im Sommer von @AFCAjax zurück in den Kraichgau, wo er bereits als Co-Trainer arbeitete. Schreuder unterschreibt einen bis 2022 datierten Vertrag. https://t.co/HTrJoLDAWF



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik