Bundesliga: ezek a szezon legviccesebb beszólásai, Dárdaié is köztük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.15. 18:59
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2017–2018-as idénye lezárult, ennek kapcsán pedig a Bundesliga hivatalos oldala összegyűjtötte az idény legjobb, legfurcsább és legviccesebb nyilatkozatait. Íme, a legjobbak!

1. HOGY JÖN KI A MATEK? „Ma megint elhullajtottunk két pontot…” – Kevin-Prince Boateng (Eintracht Frankfurt), miután csapata 1–0-s vereséget szenvedett.1. HOGY JÖN KI A MATEK? „Ma megint elhullajtottunk két pontot…” – Kevin-Prince Boateng (Eintracht Frankfurt), miután csapata 1–0-s vereséget szenvedett.

2. KIÁLLÍTÁS. „Egyáltalán nem reagáltam túl az esetet. Csak káromkodtam…” – Christian Streich, a Freiburg edzője, miután a lelátóra küldték.

3. FIATALOS ÖTVENES. „Úgy néz ki, mint egy 50 éves, de úgy játszik, mint egy 28 éves…” – Javi Martínez (Bayern München) csapattársáról, Tom Starkéról.

4. FÚJJA LE, SPORI! „Nem gondoltam, hogy megfordítjuk. Meg is kérdeztem a játékvezetőt 25 perc után, nem lehetne-e, hogy 70 percesre csökkentsük ezt a meccset” – Domenicio Tedesco (Schalke), miután csapata 4–4-re mentette a Dortmund elleni mérkőzést.

5. SZINTÉN BAYERN-DRUKKER? „Beszálltam reggel a liftbe, és egy idős házaspár kiszúrta a kezemben a Bayern München címerével díszített szatyromat. Megkérdezték, Bayern-drukker vagyok-e. Mondtam, hogy persze…” – Jupp Heynckes, a müncheniek vezetőedzője.

6. GATYA ÉS SERLEG. „Több trófeát nyert az az ember, mint ahány pólóm meg alsógatyám van…” – Julian Nagelsmann (Hoffenheim), amikor Carlo Ancelottihoz hasonlították.

7. DÁRDAI KÖNYVE. „Elmentem a könyvtárba, és kértem a könyvtárost, adjon egy könyvet arról, hogyan lehet legyőzni a Bayern Münchent. Azt mondta, nincs ilyenjük…” – Dárdai Pál (Hertha BSC).

8. SPONGYAMAN. „Imádom a sárgát és a feketét. A fekete Batman, a sárga meg Spongyabob” – Michy Batshuayi arról, miért igazolt a Dortmundhoz.

9. KERT. „Körülbelül annyira volt jó állapotban, mint otthon a kertem…” – Mario Götze (Dortmund) a Mönchengladbach pályájáról.

10. KAPITÁNY. „Nincs olyan csapatkapitányi karszalag, ami a vékony kis karomon megmaradna. Lehet, gyúrnom kellene még egy kicsit…” – Thomas Müller (Bayern München) arról, miért nem ő volt a csapatkapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik