Bundesliga: edzője szerint jó meccse volt Sallai Rolandnak

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.11.04. 20:09
null
Sallai Roland igyekszik lerázni magáról a brémai Milot Rashicát (Fotó: AFP)
Edzője, Christian Streich megdicsérte Sallai Rolandot, a Freiburg magyar labdarúgóját a Werder Bremen elleni idegenbeli, 2–2-re végződő hétvégi bajnoki mérkőzés után.

 

A Kicker kiemeli: a kezdőcsapatba ebben az idényben bajnoki mérkőzésen most először bekerülő Sallai Roland az Union Berlin elleni kupakudarc (1–3) alkalmával nem futballozott jól, ám a Werder ellen az akarás már hatékonysággal is párosult. Igaz, hogy csak érvénytelen gólig jutott, de kapura lövések tekintetében (6) ő volt a Freiburg legaktívabb játékosa.

„Nagyon jó mérkőzést tudhat maga mögött – nyugtázta Christian Streich vezetőedző, aki a végjátékra becserélt Kvon Csang Hunnak és Brandon Borrellónak is címzett néhány jó szót. – Mindhármukra büszke vagyok, hiszen ritkán jutottak szóhoz mostanában, nagyon sokat kellett várniuk a játéklehetőségre.”

Az 1-től 6-ig osztályozó (1-essel a legjobbakat jutalmazó) Kicker 2.5-esre értékelte a 88 percet a pályán töltő Sallai hétvégi teljesítményét; csapattársai közül csak Mark Flekken kapus és a két gólt szerző Nils Petersen kapott jobb jegyet (1.5-1.5).

A Freiburg 10 forduló után az 5. helyen áll a Bundesligában, vasárnap az egy ponttal mögötte lévő Eintracht Frankfurtot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik