Bundesliga: Dárdai Pál lett a legjobb edző a németeknél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 13:20
null
Dárdai Pál lett a legjobb edző a németeknél (Fotó: Reuters)
Pep Guardiola, Thomas Tuchel és André Schubert is esélyes volt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szavazásán, melyen az őszi szezon legjobb edzőjét keresték, a szavazást azonban a Hertha BSC magyar trénere, Dárdai Pál nyerte meg! Legalábbis a németeknél…

Mint ismert, Dárdai Pál vezetésével a Hertha BSC óriási meglepetésre a harmadik helyről várja a német első osztály folytatását.

Pep Guardiola az élen álló Bayern Münchent, Thomas Tuchel a második Borussia Dortmundot, André Schubert pedig a negyedik Borussia Mönchengladbachot irányítja.


A szavazást a Bundesliga hivatalos Twitter-oldala kedden délben zárta le, Dárdai Pál pedig magabiztos fölénnyel, a szavazatok negyvennégy százalékát begyűjtve nyert a német Twitter-oldalon.

A hivatalos végeredményt végül az angol és német oldal összesített eredménye adta ki, így végül összetettben Thomas Tuchel végzett az első helyen.


A végső sorrend így: 1. Tuchel (31.6 százalék), 2. Guardiola (28.4 százalék), 3. Dárdai (25.5 százalék), 4. Schubert (14.5 százalék).

A német Twitter-oldalon összesen 13 232-en voksoltak, az angolon 19 662-en.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik