Bundesliga: Dárdai Pál elismerte, jobb volt az ellenfél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.11. 21:48
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője szerint labdarúgói nem játszottak elég jól ahhoz, hogy elkerüljék a vereséget – úgy véli, a Schalke megérdemelten nyerte meg 2–0-ra a szombati német bajnokit.

„Bár az első nagy helyzet előttünk adódott, összességében rosszul kezdtünk, keveset birtokoltuk a labdát az első félidőben – értékelt a lefújás utáni sajtótájékoztatón Dárdai Pál. – A szünet után változott a játék képe, de még így is a Schalke volt a jobb, el kell fogadnunk a vereség tényét. Az egyetlen pozitívuma a meccsnek, hogy idegenben is képesek voltunk kialakítani százszázalékos gólhelyzeteket. Más kérdés, hogy azokat jó lenne berúgni. A srácok mindent elkövettek, de fáradtan mozogtak, görcsösen, és a Schalke ezt kihasználta. Nem kérdés, hogy a Bayern elleni (jövő szombati) meccsig javulnunk kell.”Dárdai Pál. – A szünet után változott a játék képe, de még így is a Schalke volt a jobb, el kell fogadnunk a vereség tényét. Az egyetlen pozitívuma a meccsnek, hogy idegenben is képesek voltunk kialakítani százszázalékos gólhelyzeteket. Más kérdés, hogy azokat jó lenne berúgni. A srácok mindent elkövettek, de fáradtan mozogtak, görcsösen, és a Schalke ezt kihasználta. Nem kérdés, hogy a Bayern elleni (jövő szombati) meccsig javulnunk kell.”

„Öröm volt nézni a csapatom játékát. A góljainkat a legjobb pillanatokban szereztük. Jó kis hetünk volt!” – fogalmazott Markus Weinzierl, a Schalke edzője, utalván arra, hogy csapata a mostani siker előtt néhány nappal továbbjutott a Német Kupa nyolcaddöntőjéből.

Mint ismert, szerdán a Hertha nagy csatát és hosszabbítást követően, tizenegyespárbajban elvérzett a Dortmund otthonában vívott kupameccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik