Bundesliga: nem foglalkozik a hosszabbítással a Bayern-edző

Vágólapra másolva!
2020.03.29. 19:37
Egyelőre nem foglalkozik a szerződéshosszabbítással Hansi Flick, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.

„Jelenleg vannak fontosabb dolgok is az én jövőmnél”– utalt az 55 éves tréner a koronavírus-járvány miatt szünetelő német bajnokságra.„Jelenleg vannak fontosabb dolgok is az én jövőmnél”– utalt az 55 éves tréner a koronavírus-járvány miatt szünetelő német bajnokságra.

A Bundesligában címvédő bajorok november elején menesztették Niko Kovac vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenes megbízással Flick vette át. Utóbbi 2006 és 2014 között a német válogatott pályaedzője volt, a müncheniek szakmai stábjához júliusban érkezett. Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató decemberben közölte, hogy a tréner a 2019–2020-as szezon végéig biztosan vezetőedző marad.

„A magam részéről hiszek abban, hogy folytatódik majd az idény, pozitívan állok a dolgokhoz még akkor is, ha a hátralévő meccseket csak zárt kapuk mögött tudjuk lejátszani”– jelentette ki Flick, hozzátéve, egyelőre egy szabadban végzett közös edzésnek is tudna örülni.

A koronavírus-járvány miatt április 30-ig biztosan nem rendeznek mérkőzéseket a Bundesligában. Döntés a folytatásról legkorábban kedden, az első és másodosztály 36 klubjának részvételével tartandó közgyűlésen születhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik