Bayern: Robben őszintén elmondta, nem hallott még az új szerzeményről

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 10:40
null
Mehdi ki?! (Fotó: Reuters)
Nemsokára lezárul a 2014-es nyári átigazolási időszak, a futballisták csakúgy jöttek-mentek szerte Európában. A Bayernnél is nagy volt a játékosmozgás, többek között Robert Lewandowski, Mehdi Benatia és legutóbb Xabi Alonso is Münchenbe szerződött. A nemzetközi futballt valamelyest ismerő rajongók számára talán egyik név sem közömbös, ám Arjen Robbennek, a bajorok holland szélsőjének bizony utána kell járnia, ki is az a Mehdi Benatia…


„Őszintén szólva, nem ismerem őt. Csak annyit tudok, hogy Rómából jött – nyilatkozta Arjen Robben a Bayern által nagyjából 30 millió euróért vásárolt Mehdi Benatiáról. – De a klub tudja, miért hozta ide.”

Aki esetleg Robbenhez hasonlóan csak most olvasott először Benatiáról, annak álljon itt egy rövid bemutatás. A 27 esztendős marokkói válogatott védő Franciaországban született, első profi szerződését a Marseille-jel kötötte, majd a Toursban, a Lorientban és a Clermontban is szerepelt. 2010-ben került Olaszországba, az Udineséhez, a 2013–2014-es idényt viszont az AS Románál töltötte, ahol 33 bajnokin ötször volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik