HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.29 17:55 Frissítve: 2017.09.30 23:11

Bayern: Öt játékos is Ancelotti ellen volt – Hoeness

Uli Hoeness, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München elnöke sokatmondó információt osztott meg Carlo Ancelotti menesztésével kapcsolatban.

HIRDETÉS

 

Mint ismert, a Bayern München vezetősége csütörtök délután döntött úgy, hogy elküldi Carlo Ancelottit a gárda éléről.

Uli Hoeness, a bajorok elnöke elmondta, mi állt a történtek hátterében.

„Öt játékos is Ancelotti ellen volt – idézi a klub első emberét a Westfalenpost. – Edzőként nem lehetnek a saját futballistáid jobban ellened, mint az ellenfeleid. Egy valamit megtanultam az életben: nincs veszélyesebb, mint amikor a saját ágyadban ellenség van, úgyhogy cselekednünk kellett.”

Noha Hoeness nem említett neveket, a sportsajtóban egybehangzóan Robben, Ribéry, Jérome Boateng és Coman nevéről lehet hallani, míg ötödiknek Thomas Müllert pletykálják.

Az olasz szakember helyét Willy Sagnol veszi át a csapatnál ideiglenesen, míg hosszú távon a nyáron a Borussia Dormundtól menesztett Thomas Tuchelt emlegetik a gárda lehetséges edzőjeként, valamint cikkeznek Julian Nagelsmannról, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim tréneréről is.

A játékosként a Bayernt csaknem tíz éven át szolgáló Sagnol korábban két évig volt a francia Bordeaux trénere, a nyáron a klubvezetők kérésére csatlakozott Ancelotti stábjához. Tuchel 2015 és 2017 között volt a Dortmund mestere, idén tavasszal Német Kupát nyert a Borussiával, de a szezon végén távozott a klubtól.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS