HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.09 17:05 Frissítve: 2018.05.09 17:05

Bayern: Nem kell aggódni, Lewandowski marad! – Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója ismét leszögezte: Robert Lewandowski a következő szezonban is a bajorok labdarúgója lesz.

HIRDETÉS
Robert Lewandowski marad a Bayern Münchennél (Fotó: AFP)

 

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy Robert Lewandowski a Real Madridhoz szerződne, a lengyel támadóval kapcsolatban pedig a királyi gárda elleni BL-elődöntőben nyújtott gyenge produkciója után a szurkolók rendre hangot adnak véleményüknek, miszerint jobb, ha a csatár inkább el is hagyja a bajorokat.

A Bild úgy tudja, Lewandowski az elmúlt hetekben többször is „kedvetlenül tréningezett”, ami után már Jupp Heynckes, a gárda vezetőedzője is külön elbeszélgetett vele.

Noha Karl-Heinz Rummenigge korábban már kijelentette, a Bayern Münchennek nem áll szándékában eladni Lewandowskit, a játékos jövője körüli hangok nem csitultak el, úgyhogy a vezérigazgató most ismét tiszta vizet öntött a pohárba: a lengyel marad!

„Senkinek sem kell aggódnia Lewandowski és a klub kapcsolata miatt, minden a lehető legnagyobb rendben van – fogalmazott Rummenigge a Sport Bildnek. – Tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlik Robert körül, és örülünk neki, hogy még több évig szerződés köti őt a Bayernhez. Nem kell aggódni, Lewandowski a következő szezonban is az egyesület játékosa lesz.”

„Ami az őt ért kritikákat illeti, ezeket nem szabad azért eltúlozni. Lewa az egyik legjobb középcsatár a világon, ezt évről évre bizonyítja is. Megesik, hogy néhány mérkőzés nem úgy alakul, ahogyan várná az ember, de ez természetes. Ettől függetlenül én senkit sem akadályozok meg abban, hogy elmondja a véleményét vele kapcsolatban.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS