HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.09 17:05 Frissítve: 2018.05.09 17:05

Bayern: Nem kell aggódni, Lewandowski marad! – Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója ismét leszögezte: Robert Lewandowski a következő szezonban is a bajorok labdarúgója lesz.

HIRDETÉS
Robert Lewandowski marad a Bayern Münchennél (Fotó: AFP)

 

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy Robert Lewandowski a Real Madridhoz szerződne, a lengyel támadóval kapcsolatban pedig a királyi gárda elleni BL-elődöntőben nyújtott gyenge produkciója után a szurkolók rendre hangot adnak véleményüknek, miszerint jobb, ha a csatár inkább el is hagyja a bajorokat.

A Bild úgy tudja, Lewandowski az elmúlt hetekben többször is „kedvetlenül tréningezett”, ami után már Jupp Heynckes, a gárda vezetőedzője is külön elbeszélgetett vele.

Noha Karl-Heinz Rummenigge korábban már kijelentette, a Bayern Münchennek nem áll szándékában eladni Lewandowskit, a játékos jövője körüli hangok nem csitultak el, úgyhogy a vezérigazgató most ismét tiszta vizet öntött a pohárba: a lengyel marad!

„Senkinek sem kell aggódnia Lewandowski és a klub kapcsolata miatt, minden a lehető legnagyobb rendben van – fogalmazott Rummenigge a Sport Bildnek. – Tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlik Robert körül, és örülünk neki, hogy még több évig szerződés köti őt a Bayernhez. Nem kell aggódni, Lewandowski a következő szezonban is az egyesület játékosa lesz.”

„Ami az őt ért kritikákat illeti, ezeket nem szabad azért eltúlozni. Lewa az egyik legjobb középcsatár a világon, ezt évről évre bizonyítja is. Megesik, hogy néhány mérkőzés nem úgy alakul, ahogyan várná az ember, de ez természetes. Ettől függetlenül én senkit sem akadályozok meg abban, hogy elmondja a véleményét vele kapcsolatban.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS