nemzetisport.hu 2018.05.09 17:05 Frissítve: 2018.05.09 17:05

Bayern: Nem kell aggódni, Lewandowski marad! – Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója ismét leszögezte: Robert Lewandowski a következő szezonban is a bajorok labdarúgója lesz.

Robert Lewandowski marad a Bayern Münchennél (Fotó: AFP)

 

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot, hogy Robert Lewandowski a Real Madridhoz szerződne, a lengyel támadóval kapcsolatban pedig a királyi gárda elleni BL-elődöntőben nyújtott gyenge produkciója után a szurkolók rendre hangot adnak véleményüknek, miszerint jobb, ha a csatár inkább el is hagyja a bajorokat.

A Bild úgy tudja, Lewandowski az elmúlt hetekben többször is „kedvetlenül tréningezett”, ami után már Jupp Heynckes, a gárda vezetőedzője is külön elbeszélgetett vele.

Noha Karl-Heinz Rummenigge korábban már kijelentette, a Bayern Münchennek nem áll szándékában eladni Lewandowskit, a játékos jövője körüli hangok nem csitultak el, úgyhogy a vezérigazgató most ismét tiszta vizet öntött a pohárba: a lengyel marad!

„Senkinek sem kell aggódnia Lewandowski és a klub kapcsolata miatt, minden a lehető legnagyobb rendben van – fogalmazott Rummenigge a Sport Bildnek. – Tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlik Robert körül, és örülünk neki, hogy még több évig szerződés köti őt a Bayernhez. Nem kell aggódni, Lewandowski a következő szezonban is az egyesület játékosa lesz.”

„Ami az őt ért kritikákat illeti, ezeket nem szabad azért eltúlozni. Lewa az egyik legjobb középcsatár a világon, ezt évről évre bizonyítja is. Megesik, hogy néhány mérkőzés nem úgy alakul, ahogyan várná az ember, de ez természetes. Ettől függetlenül én senkit sem akadályozok meg abban, hogy elmondja a véleményét vele kapcsolatban.”

2019.04.17 12:47:20

Német labdarúgás PIETSCH TIBOR

„Egy Bundesliga-csapatot nem olyan könnyű irányítani, mint a kertben füvet nyírni, majd egy laza fröccsöt meginni...”

2019.04.17 00:01:07

Német labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Újra itt a ráció, hogy ne mondjam, az önzés ideje.

2019.04.16 14:16:22

Német labdarúgás P. K.

Felidézzük a berliniek emlékezetes győzelmeit, amiket 2015 februárja óta a magyar trénerrel értek el.

2019.04.15 23:14:56

Német labdarúgás PIETSCH TIBOR

„Sosem kapaszkodtam betegesen a kispadba, most sem teszem.”

2019.04.14 12:07:03

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban ötödik mérkőzését is elveszítette Dárdai Pál csapata, korábban nem volt ilyen rossz szériája.