Bayern: Heynckes elbeszélgetett Robert Lewandowskival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.29. 09:11
A Real Madrid elleni szerdai BL-meccset követően rengetegen kritizálták Robert Lewandowskit, amiért gyenge teljesítményt nyújtott a találkozón. A Bild arról számolt be, hogy Jupp Heynckes vezetőedző elbeszélgetett az állítólag két hete kedvetlenül tréningező lengyel csatárral a visszavágó előtt.

„Lewandowski világklasszis játékos. Senki ne gondolja, hogy szerdán megtört a bizalmam felé. 39 gólt szerzett ebben a szezonban, minden csatár erről álmodik” – fogalmazott a tréner a szombati,Eintracht Frankfurt elleni győztes meccs után.„Lewandowski világklasszis játékos. Senki ne gondolja, hogy szerdán megtört a bizalmam felé. 39 gólt szerzett ebben a szezonban, minden csatár erről álmodik” – fogalmazott a tréner a szombati,Eintracht Frankfurt elleni győztes meccs után.

Heynckes azt is elárulta, Lewandowski biztosan játszani fog Madridban, és hogy az elbeszélgetés tárgya nem az volt, hogy kihagyná őt a kezdőcsapatból.

Javi Martínez a koponyazúzódása után vasárnap már a többiekkel edzhet, ő biztosan futballozhat kedden. Arjen Robben szereplése továbbra is kérdéses, nem tudni, elutazik-e a spanyol fővárosba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik