Bayern: nagyobb a baj a vártnál, idén nem játszik a támadó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 15:26
A Bild úgy tudja, hogy idén már nem léphet pályára Kingsley Coman, a Bayern München labdarúgócsapatának támadója.

A 22 éves Kingsley Coman a Bundesliga első fordulójában, a Hoffenheim elleni (3–1) mérkőzés 45. percében sérült meg, majd az ápolás után le is kellett cserélni. a Bundesliga első fordulójában, a Hoffenheim elleni (3–1) mérkőzés 45. percében sérült meg, majd az ápolás után le is kellett cserélni.

A Bayern München a hivatalos honlapján másnap arról számolt be, hogy a francia játékosnak elszakadt az egyik szalag a bokájában, ami miatt többhetes kihagyásra kényszerül – a bajorok jelezték, hogy játékosukat meg is kellett műteni. Comannak a bal bokája sérült meg, amelyet februárban egyszer már megoperáltak hasonló problémák miatt.

A Bild a sérülés kapcsán most arról ír, hogy Comannak pénteken távolítják el a lábából a csavarokat. Noha a lap megjegyzi, a villámgyors szélső nap mint nap az együttes központjában készül, s rengeteget dolgozik a konditeremben a mihamarabbi felépülés reményében, mindezek ellenére biztosnak tűnik, hogy Coman idén már nem léphet pályára, és a klubnál a téli szünet utánra időzítik a sztárjuk visszatérését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik