Bayern München: Robben elárulta, ki volt a kedvenc edzője

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 15:20
null
Arjen Robben és felesége a Bild gáláján (Fotó: AFP)
Mint ismert, Arjen Robben 2019 júliusában bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. A holland klasszist díjazták a Bild gáláján, ahol többek között a terveiről és arról is beszélt, hogy melyik edzővel szeretett a legjobban együtt dolgozni a Bayern Münchennél.

 

„Erre nem könnyű válaszolni, hiszen sok remek és sikeres edzővel dolgoztam együtt. De ha egyet ki kell emelnem, akkor Pep Guardiolát mondanám. A legjobban az ő irányítása alatt élveztem a játékot, egyszerűen fantasztikus volt. Amikor Pep megérkezett, már harmincéves voltam. Ilyen korban a szinten tartásra koncentrálsz és arra, hogy ne legyél egyre rosszabb. Nála viszont újra egyre jobb és jobb lettem. Olyan poszton is játszottam, amire korábban sosem gondoltam volna. Ő volt a legjobb” mondta Arjen Robben a Bild gáláján.

A holland klasszis a visszavonulásával kapcsolatban elmondta, ez volt élete legnehezebb döntése. Emellett azt is elárulta, azért teljesen nem távolodik el a labdarúgástól.

„A következő idényben a fiatalabb fiam csapatának edzője leszek. Az edzésprogramot gondolom már mindenki kitalálta: jobbról befelé húzol, aztán ballal jöhet a lövés…” – utalt Robben a tőle jól megszokott és szinte tökéletesre fejlesztett mozdulatsorra.

Hollandia: Arjen Robben bejelentette visszavonulását - NSO

Felhagy a profi labdarúgással Arjen Robben, a hollandok kiváló szélsője - derült ki a játékos által a holland sajtóhoz eljuttatott közleményből. Arjen Robben szép pályafutás végére tett pontot (Fotó: AFP) A 35 éves futballista a Groningenben lett profi, majd a PSV-ben, a Chelsea-ben, a Real Madridban és a Bayern Münchenben szerepelt.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik