HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.30 09:56 Frissítve: 2018.05.30 10:07

Bayern: menedzsere elmondta, Lewandowski távozni akar!

Pini Zahavi, a Bayern München labdarúgócsapatát erősítő Robert Lewandowski menedzsere a Bild érdeklődésére elmondta, ügyfele új kihívásra vágyik, ezért a nyári átigazolási időszakban távozna, és erről már a bajor klub vezetőségét is tájékoztatta.

HIRDETÉS
Lehet, hogy Lewandowskit többet már nem látjuk Bayern-mezben (Fotó: AFP)

 

„Tisztában vagyunk vele, hogy mi zajlik Robert körül, és örülünk neki, hogy még több évig szerződés köti őt a Bayernhez. Nem kell aggódni, Lewandowski a következő szezonban is a klub játékosa lesz” mondta három héttel ezelőtt Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

 
A BAYERN 100 MILLIÓS IGAZOLÁSSAL PÓTOLNÁ LEWANDOWSKIT?

Ehhez képest a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a 30. életévét augusztusban betöltő csatár a nyáron szeretne klubot váltani, és erről már értesítette is a Bayern elöljáróit.

„Robert úgy érzi, változásra és új kihívásra van szüksége. A döntését már tudatta is a Bayern vezetőivel. Robertet nem a pénz vagy egy konkrét klub motiválja, mivel a világ legjobb csatárát gyakorlatilag minden topcsapat szeretné megszerezni” – mondta Zahavi a Bildnek.

A hatszoros német bajnok, háromszoros Bundesliga-gólkirály kapcsán leggyakrabban a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani, de Zahavi nyilatkozata után már állítólag az Internazionale és a Juventus is készen áll arra, hogy lecsapjon a világbajnokságra készülő lengyel támadóra, akinek a szerződése 2021-ben jár le a Bayernnél.

Lewandowski a mögöttünk hagyott szezonban minden sorozatot figyelembe véve 48 meccsen 41 gólt szerzett a bajoroknál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS