Bayern: „Megkörnyékeztek, de nemet mondtam a Barcának”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.04. 16:59
Jérome Boateng, a Bayern München labdarúgócsapatának német védője elárulta, 2014 nyarán az FC Barcelona vezetősége megpróbálta átigazolni, ám ő nemet mondott a transzferre.

„Nem tudom, pontosan mekkora összeget kínált értem a Barcelona, de azt elárulhatom, valóban megkörnyékeztek a katalánok” – mondta a Bildnek Jérome Boateng.Jérome Boateng.

„Hízelgő, hogy egy ekkora klub, mint a Barcelona engem akar, de visszautasítottam az ajánlatukat. A futballvilág sokat változott az utóbbi években, csak azért mert Bajnokok Ligáját akarsz nyerni, még nem kell a gránátvörös-kékekhez szerződnöd. A Bayern a világ legjobb klubjai között van, egy német játékos ennél nem is lehetne megfelelőbb helyen. Remélem, innen vonulhatok vissza” – tette hozzá Boateng.

A Hertha BSC-ben nevelkedett Boateng 2011-ben igazolt át a Bayern Münchenhez a Manchester Citytől, a bajorok mezét azóta már több mint százötvenszer húzta fel. A német hátvéd szerződése 2018-ban jár le a Bundesliga címvédőjénél, piaci értékét a transfermarkt.de 40 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik