Bayern: Kovac a nyakával játszik – Hoeness a rotációról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.04. 14:01
null
Hoeness figyelmeztette a Bayern edzőjét (Fotó: AFP)
A Bayern München klubelnöke, Uli Hoeness szerint veszélyes játékot játszik Niko Kovac, a csapat nyáron kinevezett vezetőedzője azzal, hogy a korábbiaknál sokkal többet forgatja a játékosokat a keretben. 

„Rengeteg volt a rotáció az elmúlt hetekben s azóta érezhetően van némi problémánk, de nem hiszem, hogy drámai lenne a helyzet” – nyilatkozta Uli Hoeness, miután a bajor klub a múlt pénteken kikapott a Dárdai Pál vezette Hertha BSC-től, majd kedden a Bajnokok Ligájában is nyeretlen maradt, az Ajax ellen csak 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán.

„Kicsit talán az Augsburg elleni mérkőzéssel elveszítettük a ritmust. A döntés viszont az edző kezében van, övé a felelősség és ő az, aki könnyen kitörheti a nyakát, ha rosszul határoz" – figyelmeztette Niko Kovacot a Bayern elnöke, aki szerint még korai kongatni a vészharangokat.

„Az emberek reakcióit nem értem. Nincs tíz napja, hogy mindenki azon kesergett, az egész Bundesliga másról sem szól, minthogy ki lesz a második a Bayern mögött. Most nem vezetünk, erre az a téma, hogy minden elromlott körülöttünk. Nem kell ennyire szélsőségesen látni a dolgokat" – jelentette ki Hoeness.

Korábban Niko Kovac is elismerte, meglepődött azon a formahanyatláson, amit a Bayern az elmúlt másfél hétben bemutatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik