Bayern: kölcsönbe érkezhet a Tottenham franciája

Vágólapra másolva!
2020.07.12. 17:45
null
Ndombele a Bayern egyik nyári kiszemeltje (Fotó: AFP)
Francia sajtóértesülések szerint a Bayern München szeretné kölcsönvenni a Tottenham 23 éves, francia válogatott középpályását, Tanguy Ndombelét.

 

A Le10Sport beszámolója szerint Ndombele a Bayern első számú kiszemeltje a középső középpályás posztjának megerősítésére. A Tottenham franciájára azért lehet szükség Münchenben, mert nyáron három játékos is távozhat erről a posztról: Corentin Tolisso, Javi Martínez és Thiago. Utóbbi búcsúja esetén rögvest megüresedik egy hely a bajorok kezdőjében is.

A lap hozzáteszi, a Bayern egyelőre csak kölcsönvenné Ndombelét, akire szeretnének egyúttal opciós jogot is szerezni. A hatszoros felnőttválogatott labdarúgó múlt nyáron 62+10 millió eurós üzlet keretében került a Lyontól a Spurshöz, amelyben 21 bajnokin, összesen pedig 29 tétmérkőzésen jutott eddig szóhoz – igaz, ezeknek csak töredékét játszotta végig.

A francia lap az átigazolási díjat megsaccolni sem próbálja, ugyanakkor megjegyzi, ha Ndombeléhez ragaszkodna a Tottenham, úgy egy másik francia középpályás, a Chelsea-től legutóbb a Monacónak kölcsönadott Tiémoué Bakayoko kerülhet előtérbe a németeknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik